Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Svaštara

Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto...

Alati tema Display Modes
Star 13.05.2008, 12:09   #10
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@ Alix

Ma prijatelju nisam ja agresivan dok me ne diraš i dok mi ne spominješ mater. Vjeruj mi, zadnju kap krvi bi ti dao ako si čovjek. Ali ovaj hajvan mi je pred svim ljudima jedno 3-4 puta onako sočno opsovo mater, e onda je vidio kako se psuje šakama po glavi. I još mi prijetio da će mi sve instrumente polupat ako nečemo dalje svirat ... cccc

Nasmijalo me ovo s kolcem. Stari moj, nema više pravila. Nikad ne znaš kakva im muzika paše. Eto, sječam se jedne paklene svadbe (400 gostiju), rasturili smo repertoarom i tempom. Ono opće ludilo. Ja barem imam taktiku da ih što prije smorim goste jer nakon 2 sata po ponoči treba lagano privest svadbu kraju. Od početka luđi ritam i brzi tempo, a potom sve sporije. Pred ujutro sentiši. Al ovi se nisu dali. Samo brže i brže. Ujutro zapalili pred salom na sred ceste krijes, vatra ono 3-4 metra visoko i svi u kolo oko nje. Promet stao, auti trube. Ovi iznjeli van burad s pivom i vinom i udri lokat i plesat. Stari moj, svadba je trajala 22 h s možda 5-6 pauzi po 15-20 minuta. Totalni lom. Bilo je para ko kelja. U vrečama smo ih nosili , ali još mi dan danas nije jasno od kud im tolka snaga. Razumijem za mlade, al kad babe od 60-70 godina cjelu noć plešu ko lude Došli murijaci, da naprave reda. Na kraju ih mangupi napili da su zaboravili u svatovima i kape i pendrek .
A komadi. Ajoooj, koliko sam puta znao u po svadbe otić s kumom il mladinom sestrom malo na privatne satove "pjevanja". Znali su me moji iz benda samo ružno gledat, kao ja hebem a oni po 2-3 sata sviraju bez harmonike, a raja ne puši zabavnjak nit pod razno

Favoriti

Oznake
anegdote, dogodovštine, tezgi

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 15:07

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije