Korg Trinity...
Evo moj dobri drug Sinan Šabotić je nabavio sebi Trinity posle par mjeseci tražnje i čežnje...Pa me zanima od kolega imal ko kakvog materiala da bi mu mogo prodati,pošto je klaviatura prazna ko vreća...Dakle pare nisu bitne,samo da je material kvalitetan...Sad će da mu nabavi i SCSI tako da će moći valjda da nešto stavi na njega...Pa bi sad zamolio majstore koji imaju iskustva s ovim sinthom da napišu kakve su "PRAVE" razlike između Trinity,Trinity PLUS, i Trinity V3...Znam da je V3 najboja iz te serije ali kakve su razlike među ove 3,jel u memoriji,kvaliteti zvuka,itd...Inače on ima onaj osnovni Trinity,i otvarali smo ga al NEMA rama!?!...Tako da me zanima jel on ima kakvu internu memoriju na ploči jel sempler ima ugrađen u sebi a bez memorije mu to ništa ne koristi...Hvala na odgovorima...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
|