|
![]() |
#10 | |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.08.2011
Downloads: 241
Uploads: 14
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
![]() |
![]() Citat:
Dodato: Slažem se s tobom,ja sam prvi vlasnik Pa3x i jedino sam mjenjao gumice ispod tipki i to ne sve.Da ima novi Pa3x kupio bi ga,znači ne mjenjam iz objesti ili od viška novaca.Imao sam kratko Pa4x i prodao iz 2 razloga.Koristim songbook sa cca1400 pjesama u njima su mi povezani tekstovi iznad kojih su upisani akordi.Sve sam prebacio na Pa4x i radilo je bez problema.Međutim,akordi koji su bili upisani iznad teksta kod Pa4x nisu bili na mjestu iznad riječi gdje se akord mijenja,nego pomaknuti tj. na krivom mjestu.Tekstovi su bili pisani u notepad-u(na 3x je sve bilo kako treba)probao sam napisati ponovo i na windows XP,Windows10,11,al nikako da budu na mjestu gdje treba kad te tekstove povežem sa songbook kao na Pa3x.Drugi razlog je što koristim Vocal preset i to uglavnom samo 4 tipa,al ne bitno za ovu priču.Kad sam u pjesmi na STS 1,2,3 mi je jedan Voice P. (onaj bez back vokala) ,a na STS 4(onaj sa back vokalima),znači kad stisnem Fill 4 automatski idem na Var 4 koja odmah povlači i STS 4,a u njemu je taj Voice preset sa back vokalima.Na Pa4x Keyboard set(STS na Pa 3x) ne pamti i Voice preset sa sobom.To je drugi razlog zašto mi Pa4x ne odgovara.Ovo sa Voice presetima bi mu možda teška srca i oprostio,al prvu stvar sa tekstom ne mogu,nažalost,a obe stvari nikako.Ako neko zna rješenje za prvi spomenuti problem bio bi mu zahvalan,pa bi možda i probao sa Pa4x.Na stranim forumima mi također niko nije dao rješenje za problem s tekstom.Tako da mi je jedina opcija Pa 5x.Mota mi se čak i ideja da kupim još jednu Pa3x pa nek stoji za rezervu.Pa 5x OS 1.3.1,nudi direktnu konverziju seta sa Pa4x na Pa5x,problem pravi što ljudi ubacuju sve i svašta,razno-razne Loop-ove,semplove pa je to uzrok problema,jer ih ne uspije konvertirati kako treba.Kad je Pa3x izašao isto su se žalili ljudi na razne bug-ove,međutim ja na Pa3x nikada nisam imao problem s ni jedno verzijom OS-a.Jedini bug na Pa3x je taj što kad si u recording modu i programiraš ritam,kopiraš iz drugih ritmova itd,nakon 2-3 sata bez izlaska iz Recording moda zna zamrznuti,pa ga moraš izgasiti.Ako radiš 1-1,5h u recording modu i onda izađeš i ponovo uđeš nema nikakvih problema.Sram me reći koliko sam sati tu proveo,tako da znam o čemu pričam. Promijenjeno od accordst (06.02.2025 u 18:28 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|