Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Solo (Workstation) > Yamaha

Yamaha Za one čiji su ljubimci Yamahe

Alati tema Display Modes
Star 07.12.2005, 14:22   #1
DAGI
Banovan!

Registrovan/a dana: 08.01.2005
Downloads: 86
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
DAGI befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Pomagajte ljudi DX11 neradi

Ljudi DX11 je prestala da radi evo ovako kad je upalim sve su boje nestale i ove moje a i fabricke na nekim bojama samo pocne da pisti neko od djece je tu nesto dirao i eto sta da radim ponovo sam ubacijo boje u njega i tu su u njemu ali nista nesvira ,dali da ga ponistim i vratim u fabricko stanje i kako se to radi ili je neko imao slicnih problema da mi pomogne u velikom sam sosu a i sami znate kako je kad imate klavijaturu a neradi a imate svirke

Zneci klavijatura je bila sva ispravna i svirao sam na nju i samo jedan dan sam upalio i ono sve moje boje nestale i samo neki znakovi na mjestu boja &&#/&&&" tako nesto i ja sam ubacio ponovo boje ali sad to neradi a ni fabricki nema imena su tu ali nesvira POMAGAJETE !!!!!!!

KAKO SE ONA VRACA U PRVOBITNO STANJE FABRICKO!!

Moj mail je ***************
DAGI je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
dx11, ljudi, neradi, pomagajte

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 01:11

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije