Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Vesti

Vesti Nova oprema, vesti iz sveta, zemlje (Ne ležati na zemlji, može da bude hladno)

Alati tema Display Modes
Star 10.11.2023, 22:23   #10
tdamir66
Vredan član društva

tdamir66's Avatar

Registrovan/a dana: 21.11.2013
Mjesto: Sl. Brod
Downloads: 1001
Uploads: 17
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 15 puta u 14 Postova
Instrumenti: Pa600 ...Tr.
Interesi: informatika
tdamir66 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

@flosarka
Može AKX10 kopirati bilo što od Yamahe, ali kada je unutra lošiji ton generator i zvučna ......da AKX10 nisam imao pred sobom ne bi to napisao.....još sam pravio usporedbu sa sx700 da bi to bilo što bliže nekako u cijenovnom rangu.....
Ako ćemo svirati samo semplovanim zvukovima ....onda je glazba otišla u tri vražije matere.... pogotovo ako ja ne mogu npr.od tri interne harmonike napraviti jednu da dobro zvuči.....Sax ovaj...onaj..a oni svi isti male nijanse ....što su to nijanse ..to i ne liči na Sax , tako i clarineti...
I sada da mi netko kaže da to treba da zvuči kao kod Yamahe pošto je kopirano....
Da su bile moje klavijature raskopao bi jednu i drugu da vidim što je unutra.....da bi nešto bilo isto tj. zvučalo isto onda bi trebalo imati iste komponente unutar same klavijature......a to se odnosi na samo ton generator i zvučnu kartu.....
I kada sam ja to pisao na nekim forumima mnogi su rekli da sam glup ..da nemam pojma ....itd....itd....Možda je AKX10 softverski napredniji, ali hardverski je duplo lošiji.....
I drago mi je bilo kada je Tihomir M. pravio test AKX10 dva i nešto mj. poslije mene....i sve što sam ja napisao ....ispalo je kao da čita moj zapis i iznosi javno na YouTubeu...
L.p.

Promijenjeno od tdamir66 (10.11.2023 u 22:27 sati)
tdamir66 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
copyright, medeli, yamaha

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 04:01

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije