Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Yamaha

Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e...

Alati tema Display Modes
Star 09.04.2019, 11:27   #10
psr
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 27.02.2019
Downloads: 269
Uploads: 0
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
psr ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ubacio sam semplove, iz par puta naravno jer nema nacina da pre ubacivanja znas koji je dobar,ali sad sam naleteo na jos neke koje bi ubacuio, medjutim tu je problem glavni kod yamahe. Iscitao sam sve i kapiram ne znam iz kog razloga ali ne moze da se ubaci sempl bilo koji preko USBa i prebaci na USER nego mora preko YEMa, plus ne moze ni da se doda nego se sve iz klavijature ako sam dobro ukapirao obrise. Ni to i ako je glupost ne bi bio problem ali ja sam prepravljao neke MIDI fajlove i umesto basa ubacio semplovani bas i jos po nesto a kad sam ubacio drugi set u kojem sam takodje iste instrumente imao uz dodatak jos nekih poredjao mi je npr u drugi kanal gde je mesto za bas, harmoniku a tamo gde je harmonika ritam gitaru i tako sve semplove ubacio al poslozio kako je njemu (sint ili komp ne znam ko je kriv) odgovaralo. Sta je pitanje moje? ja imam na USB par hiljada fajlova i svaki sam posebno otvorio i prepravio to ko je radio zna koliki je posao a sad ako probam da ubacim jos neki sempl il tercu da li sve opet moram iz poectka donosno da li ce opet da razbaca instrumente kako stigne ili ima neki trik da sve ostane? mozda da sve u yemu ostavim istim redom da ide sa dodatkom novih ispod, pa npr bas i dalje br1, harminika br2...ne znam nagadjam ali ne bi petaljo nista ako ne moze jer ko opet par meseci da radi sve iz pocetka
psr je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 16:15

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije