Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Ostali proizvođači i razno

Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja.

Alati tema Display Modes
Star 24.09.2018, 23:15   #27
flosarka
Vredan član društva

flosarka's Avatar

Registrovan/a dana: 16.11.2006
Downloads: 364
Uploads: 3
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
flosarka befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Pozdrav Casper odnosno i svima ostalima na forumu.
Toliko,da javim,da sam več došao jako daleko sa kljavom barem koliko mi dopuštalo vrijeme.E pa sada je več drukčija slika.Shvatio sam oko registracija te ogromno ostalog i mogu da priznam da sam neko vrijeme več ponešto sumnjao o nekim stvarima jer nisam imao pojma oko registracija NORMAL i EXPAND šta one uopšte sve mogu da urade.
Pa to je fantastično i sada stvarno mugu upotrebiti čak sve ritmove koji se nalaze tvornički mada mi iz početka izgledalo da mi skoro nijedan neče doči u potrebu.Ritmovi se mogu fantastično podeseti baš kako hoču naravno sa kombinacijom PANEL MEMORY na kojoj čak mugu koristiti unaprijed podešene i pripremljene zvukove na svakom dugmetu.
Ali tebi naravno ne trebam objašnjavati jer znaš sve bolje od mene nego pišem ako kome drugome dođe u potrebu.
Uglavnom skopčao sam skoro sve jedino što još nisam pokušao praviti ritmove iz midi file jer mi skoro ni ne trebaju ali i to ču kad tad pokušati zbog radoznalosti.
Neko vrijeme sam več razmišljao,da nabavim opet nekog Korga ili Tyrosa ali zasada predomislio sam se jer mi KN trenutačno služi koliko ga trebam čak i više.
Još jednom iz sveg srca zahvaljujem ti na svemu jer bez tvoje pomoči i svega šta si pojasnio o toj klaviaturi na forumu ne bi stigao nikuda.
Pozdrav
flosarka je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
kn7000, technics

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 17:57

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije