|  | 
| 
 | ||||||
| Prodajem Prodajete nešto? Ovde pitajte da li to nekome treba! :D | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  25.08.2018, 10:22 | #1 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 10.04.2018 
				 Downloads: 4392 Uploads: 1 Rekao HVALA: 3 

Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova

|  Roland FP-30 Stage Piano Proizvođač: Roland Model: FP-30BK Cena: 530€ Lokacija: Niš Broj telefona/mail: anabolique@gmail.com Dodatni opis: 

Prodajem Roland FP-30BK Stage Piano zajedno sa njegovom torbom. Kupljen je U Roland Planet-u u Nišu, dobijate račun, garancija istekla pre 2 meseca. Koristio sam ga za kućno snimanje ali nije često ni uključivan. Dvaput je nošen van stana a pedala koja se dobija uz njega nikad nije ni korišćena jer sam kupio dodatnu DP-10 pedalu. Ja sam prešao na Pa3x 76, vežbam za tezgarenje pa mi stage piano trenutno ne treba. O instrumentu ne bih mnog, ima opisa na netu, samo bih dodao da ima Bluetooth MIDI, za npr. listanje stranica nota na tabletu itd. Naravno, dobijate stalak za note i pedalu, sve kako sam i dobio pri kupovini. AKo zatražite, postaviću slike. Cena je 530 eur (uključena torba u cenu), fiksno. Pozdrav! Dodato: Torba je, naravno, bila naručena da se napravi posebno za ovaj model i plaćena posebno Promijenjeno od Musicville (25.08.2018 u 15:44 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi | 
|   |   | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| digitalni klavir, fp-30, roland, roland fp-30, stage piano | 
| 
 | 
 |