Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Yamaha

Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e...

Alati tema Display Modes
Star 21.11.2017, 03:01   #10
casper
Super-Moderator

casper's Avatar

Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
casper ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Situacija s terena je slijedeća.

U DRUM SETUP-u nije moguće dodavati vlastite kitove već samo presete. Ne vidim to kao nekakav problem jer je kvaliteta bubnjeva koji se nalaze u Genosu predobra, a količina sasvim dovoljna da pronađemo ono što nam odgovara.
Više nije moguće mijenjati banke ako je na ekranu prikaz registracija. Moramo prvo zatvoriti prozor u kojem vidimo nazive registracija i tek onda birati nove banke. Nezgodno za sve one koji su navikli na ovakvo "pregledavanje u letu", a ja sam jedan od tih koji povremeno ovo koristi. Na sreću, postoje playliste s kojima je traženje i pregledavanje registracija dobro riješeno. Ipak, trebat će neko vrijeme da se i to složi i postavi na odgovarajući način. S ovim "problemom" neće imati problema svi oni koji su registracijama pristupili kao @tyros2, tj. da je svaka banka jedna pjesma.
Na žalost, nije riješen Seamless sound switching. To je stari problem koji se manifestira tako da se prilikom promjene sounda, a dok s istim sviramo, čuje onaj grubi prelazak. Iako smo se već navikli kako treba mijenjati soundove, a da se ovo ne čuje, stvarno je čudno i velika je šteta da ovo nisu riješili.
Mono legato opcija funkcionira odlično. Sad tek vidim zašto je insistirano da se ona ugradi kao recimo na A3000.
Tipka je odlična. Potvrđeno i od drugih koji su na licu mjesta svirali na Genos.
Upisivanje Packa od 60Mb traje 1 min i 30 sec + 25 sekundi za podizanje sistema. Za 1,4Gb je potrebno 12 minuta.
Svi materijali s prijašnjih modela sviraju odlično. Omjeri među kanalima su isti i neće biti potrebna nikakva dodatna podešavanja, osim u slučaju ako želimo još nešto doraditi kako bi izvukli maksimum koristeći nove Genos zvukove. Čini mi se kao da postoji nijansu više efekta ali treba uzeti s rezervom jer sam svirao na slušalice na koje niasm navikao.

Eto, to je to za sada.

casper je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
casper, genos, tyros, yamaha aranžer

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 10:55

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije