Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Ostali proizvođači i razno

Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja.

Alati tema Display Modes
Star 29.05.2017, 23:49   #25
DraganV
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 23.04.2017
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 67
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
DraganV ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Veliko Ti hvala Postovani Prijatelju na razumevanju i iskreno se nadam da mi nisi zamjerio na mom TONU, ali vjeruj mi - apsolutno nista nije zlonamerno.

Sada Si zaista dobro napisao i vjerujem Ti da je tako.
I naravno - veliko HVALA svim Postovanim prijateljima i kolegama na razumevanju i pomoci,

Ovo sam prihvatio kao jedan IZAZOV tipa na pr. - A sto ne bi moglo, da od "NISTA" ipak pokusamO da uradimo "NESTO!"

I Vjeruj mi, odlicno je krenulo, cak je i zazvucalo solidno, sto mi je dalo dodatnu nadu da se ipak mozda nesto moze i uraditi!

Cisto u kontekstu svega ovoga - "Prepravljao" sam svojevremeno i Korgov Microarranger, pa sam i dosta svirki izgurao samo sa njime i pevacem! I pored njegove "Malene" klavijature,

Ovde me je zakocilo to - sto u Medelijev program Pootute - nisu stavili opciju za promenu boja na aranzerskom delu, a stavili su brdo opcija za desnu ruku + Lower!

Da nije bilo toga, uopste ne bi ni trebao Cubase, ili neki slicni sequencer!

E tu me je dodatno zakocila cela stvar sa tim List Editorom i evo - jos uvek ne mogu da ga sredim da bi sve to radilo "Na jednom kliku"!

Casper je stvarno covek za sve pohvale i pozitivne primere, nesebicno djeli svoje znanje i iskustvo, ali eto - on nema klavijaturu, ja nisam radio sa Cubaseom i eto kurslusa i stanke!

Sada sam sredio sve sa List Editorom kako je Casper i objasnio (Sem onih kockica za kanale, to mi nije jasno), medjutim - sta se desava sada?!

Postavim oba bitna parametra na "0", upisem u koloni jedan broj boje sa GM tabele, oznacim MIDI kanal isto u List Editoru, ali - kada pocnem da menjam boje po kanalima - menja mi istu boju na sve kanale na kojima vrsim sredjivanje!!!

Vjerujem da cemo resiti i ovu dilemu, a Tebi se Brate jos jednom iskreno izvinjavam ako sam Te nehotice bilo sta uvredio, to bi mi bilo poslednje nesto!

Ziv i zdrav bio i Ti i svi ostali Postovani clanovi i - ipak se nadam da cemo od ovoga napraviti nesto (Bik sam u horoskopu...) i da cemo u novembru popiti krcmu za novi potencijalni Genos...

Pozdrav i svako dobro
DraganV je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 04:51

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije