Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Ostali proizvođači i razno

Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja.

Alati tema Display Modes
Star 26.05.2017, 11:59   #18
DraganV
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 23.04.2017
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 67
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
DraganV ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Samo sto sam sve opisao, izbacilo me sa Foruma i nije se objavilo, sada cu da napisem opet!
Dodato:
Pozdrav svima, izvinite sto se nisam javio neko vreme, bio sam na putu,

Jos stoji cela stvar kod promene boja!

Promenio sam i nekoliko verzija C-basea, neke nemaju u sebi list editor, medjutim i kod ovih sto ga imaju - opet ne pamti promenjenu boju!

Stavim na basu umesto Fretlesa - Pick bass, svira sa njime sve do prvog zaustavljanja, nakon toga odmah se vrati na fretless!

Pokusao sam i sa onim horizontalnim slajderima, sa desne strane u list editoru, medjutim nema promena!

Drugo sve funkcionira OK, klavijatura u kompjuter preku usb/midi, a izlazi u razglasu, odlicno se cuje sve kada se sredjuju bubnjevi i ostale postojece boje,

Pokusao sam sa dodavanjem nove trake, tako svira sa novom bojom, jedino ako se u novoj traci ne prevuce i onaj part skroz levo, prvi deo - SYNTH, onda odmah vrati staru boju, verovatno je caka u njemu, on pamti postavke!

Ima jos jedan problem, na Percussions traku, MIDI kanal 9, ne cuju se uopste, a po deafultu - taj je kanal i u Pootuteu predvidjen za njih!

Isti se kanal automatski postavi kao i 10 kanal sa bubnjevima, da nema promena akorda i sl. ali - uopste ne dobijam zvuk sa te trake!

Drugo je odlicno, jos kada se nakon svega podesi i performance na klavijaturi sa Master efektima za aranzerski deo, reverb, eho i sl - za dva solo dela, plus strings ans. za Lower, na razglasu izmiksano - zvuci odlicno,

Samo da resimo jos ova dva problema!

Promijenjeno od DraganV (26.05.2017 u 12:29 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
DraganV je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 21:56

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije