|
|
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#10 | |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.823 puta u 1.359 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Ne trebaš se ispričavati, znam da nema loše namjere.
Ali moraš shvatiti da sve što ti napišeš, netko (u ovom slučaju ja) mora pažljivo pročitati i shvatiti što si radio. Tek na osnovu toga predložiti mogućnost ili dati neki savjet kako dalje. Ajde, zanemarimo ovaj Awave koji si spomenuo i koji apsolutno nema veze s onim što radimo. Recimo, meni i dalje ostaje enigma kako si odjednom uspio unijeti style u program koji sam predložio. Najprije u postu #39 pišeš da postupak ne prolazi Citat:
Koliko sam ja pročitao, između ova dva posta koje sam linkao, nije bilo nikakvih intervencija niti drugačijih radnji. To je ono što nazivam suprotnosti. Jer je očito da si nešto drugačije odradio i dobio dobar rezultat ili da ona radnja u početku nije bila ispravno urađena. Kako god da bilo, sada više nije bitno. Preostaje ti da editiraš MIDI (koji je u suštini Style za tvoju klaviajturu) i to možeš raditi u bilo kojem MIDI editoru, može biti cakewalk, cubase, anvil ... |
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | Vita (18.08.2018) |
Favoriti |
|
|