|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.06.2006
Mjesto: usa(privremeno)
Godina: 57
Downloads: 138
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: sve sto ima dirke...
Interesi: muzika,muzika,muzika ...
![]() |
![]()
Cao!
Evo dodjoh sa svirke i moram da ovo podelim sa vama. Naime,evo sta me muci: kao prvo ne spadam u vrstu sviraca koja pusta fajlove. Znaci ja sviram ..... ali ..... veceras je kolega pevac poneo laptop u nameri da mi pusti neke midi falove pa da ja to kasnije naucim svirati i sta smo uradili,povezali smo moj em 2000 sa laptopom preko midi kabla sa izlazima za midi i usb.tako sto smo u klavijaturu stavili midi in a u laptop usb prikljucak i sve je radilo ,znaci culi su se midi fajlovi ali za vreme reprodukcije pojedini fajlovi su zastajkivali tj. "trokirali" narodski receno. Naravno cela sala je negodovala i mi smo nastavili svirku uzivo. Pitanje glasi,da li neko zna zasto se to desava ? Inace fajlovi rade na laptopu normalno i jedini razlog za povezivanje sa kljavom je zbog slabe zvucne karte na laptopu. Eto i izvinite ako tema nije na pravom mestu,ali stvarno ne znam gde da je stavim. Pozdrav WUK013 !!!!!
Favoriti |
Oznake |
fajlova, pustanje |
|
|