Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Ostali proizvođači i razno

Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja.

Alati tema Display Modes
Star 24.11.2005, 09:46   #14
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@ cevap

Pozdrav jarane !

Hvala na informaciji oko USB-a. Imao sam u rukama GW-7 i probao sa sa USB memory sticka ubacivati ritmove od G-600 ubacivati drito u njega. No, šipak ! Nije uopće prepoznao USB stick 8O . A ne mogu direktno ubacivati niti u svoj Pa80. Preko kabla još nisam probao ništa ubacivati u njega, jednostavno iz straha i opreza da nešto ne sjebem. A iskreno i preljen sam čitati u uputstvima proceduru spajanja. No ako ide prijenos bez beda, isprobat ću svakako.
E sad, ne kužim zašto neće sa memory stycka prebacivati direktno. Pa ipak je to prenosna memorija. Prodavač u trgovini mi je rekao da se ritam u GW-7 prenaša putem USB kabla sa PC-a, i da nemože prepoznati USB memory key jer ga ne prepoznaje kao poslužitelja podataka : .
A Roland pošto ima USB priključak mora dati uz njega i prateći softwar. Barem dobijaš uz sve uređaje koji koriste USB.
Sad da ga možeš direktno prosljedit običnom DOS komandom copy - paste sumnjam. A vjerojatno radi, stvarno neznam kako PC prepozna klavijaturu, vjerojatno, prepoznaje kao USB memory stick, tj. mjesto u kog možeš pohranjivati podatke.
Molim te da mi ako znaš opišeš kako bi to išlo direktno sa USB sticka i u biti kako to funkcionira oko prjenosa.
Meni se GW-7 iako je bolji (100 user mjesta) i sočniji od predhodne G serije osobno baš ne sviđa previše. Premalo varijacija, loš displej s malo informacija. Ipak sam ja KORG-ovac, a na njihovom displeju ništa ne fali osim boje (kod Pa 80) E da mi je Pa1X
Sto ljudi, sto čudi kako se kaže. U mojim očima je GW-7 još uvijek više sličan igrački nego profi synthu, a kamo li aranžeru. Osobno, da ja imam problem kao kolega kupio bih samo aranžer npr. tipa KORG i40M i riješio sam se briga. E je profi ritam stoj, mali je, lagan, i mogu ga staviti gdje hoću. Što KORG nije napravio mali Pa aranžer tog tipa ???
Rolanda baš pretjerano ne volim. Imao sam E-70, E-86, E-96, G-600 od aranžera, ali kako su noviji modeli izlazili sve više sam bio razočaran s ponuđenim za velike pare i vidio da Yamaha, a pogotovo KORG puunnooo više daju za iste novce, bez velike rezlike u kvaliteti. Dobro, istina je da Roland ima bolji i masniji ritam od bilo kojeg aranžera, ali to su nijanse. No kad ga usporedimo po kvaliteti boja, onda se može sakrit pred KORG-om.

Pozdrav majstore
kreso je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
savjet, treba

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 04:11

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije