Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Roland

Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima!

Alati tema Display Modes
Star 21.08.2016, 23:50   #10
Boban010
Zaludan vladika

Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
Boban010 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Eto vidis da ne umes!
Velocity neces povecati na taj nacin...Parametar Magnify ne diraj,on stoji na 100% i to je to.
Ako zelis da povecas velocity za recimo 20,stavis vrednost za Value 20.Ako je opseg za sve tonove,note u traci,onda ce recimo tonovi sa velocity 50 sada biti na 70,tonovi sa 90 na 110 itd...
Sto se splita tice mogu i druge stvari da budu uzrok,recimo ako si prethodno dosta cackao u Makeup tools-u i istovremeno svirao,moze da se desi da blokira...
Mozda ti je i performansa koju pokusavas da pozoves snimljena na taj nacin da zadrzava postavku splita...Kod mene to radi odlicno.Ima jos jedna stvar,posto ti ides preko midija ti imas mogucnost za vise razlicitih postavki za midi zabelezis i da pozoves koju hoces prema potrebi.Mozda se takva postavka moze zabeleziti u performansi,ja to ne znam..Cinjenica je da E-a7 ima do sada najkompleksnije midi postavke koje sam sreo na jednom Rolandu.Ako i koja ne funkcionise dobro,verujem da ce to sa narednim OS-ovima ispraviti...
Prvo uoci kad se to desava i koje su radnje prethodile ovoj pojavi..
Boban010 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 22:28

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije