Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Roland

Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima!

Alati tema Display Modes
Star 16.03.2016, 13:09   #11
boomerang
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 11.10.2015
Downloads: 23
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
boomerang ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od Boban010 Pokaži Post
@boomerang
Pa vec sam ti rekao,snimas figuru sa tvojim basom pa ubacis Alteration mod,pa upises, Degree pa donji parametar ostavi najnize 0 ili 1 a gornjim parametrom odredjujes dokle ide u visinu.Broj 36 ti je C2 ti postavi 42 da ti je najvisi Fis kad vec mrzis G...
@nesaband
Imas prezentaciju Dinamix-a za E-A7...
Set koji je besplatan skines sa Roland planet-a ili ovde u download sekciji pa ucitas.
Ništa nisam uspio napraviti po pitanju ovog basa, uopšte mi ne reaguje alteration mod, nemogu da spustim bas ispod A , a kad mi svira G visoki u laganom baladnom stylu ja pobijesnim.

Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
Dodato:
Ako ne uspijem vracam stari update da vidim jel do toga.

Dodato:
Mogu fabrički bas da namjestim da mi svira niže, ali neće ovaj moj što sam napravio kao user tone. Ne razumijem u čemu je fora, bilo koji fabricki mogu da promijenim u makeup tools-u i svira mi duboki E ton a kad stavim moj bas iz user-a, svira mi A ton najdublji i ne mogu mu ništa. Probao sam da mu program editu mijenjam oktave ali neće nikako da mi profunkcionise u stylu.

Promijenjeno od boomerang (17.03.2016 u 02:26 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
boomerang je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 09:26

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije