Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Mikrofoni

Mikrofoni Mesto za one koji vole da pevaju ;)

Alati tema Display Modes
Star 12.01.2016, 08:13   #11
ticaa
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 07.01.2016
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
ticaa ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ok, dobro. Ne znam za elektroniku u XLR-u i ne razumijem se mnogo. @vadexfly, raspitaj se ipak sam kod ljudi koji to rade u tvom gradu ukoliko odlucis da se upustis u prebacivanje sa miniXLR na XLR. Meni je covjek zamijenio i nije nista naplatio. Jeste da se znamo ali ne bi mi odradio za dzaba ako samo XLR kosta 100eur.
Uglavnom.. tema nije xlr nego mikrofon.
Iz mog iskustva, a probao sam wh20, c544 i c520, c520 daleko najbolji. Ova "zica" koja ide oko uveta je gumirana i otkinuo sam komad te gume i sad mi strci zica iza uveta a poprilicno ga pazim i imam ga 2 mjeseca. Uradjena je jako kvalitetno ali tu unutra je zica kraca od gume i onda na samom kraju ima dio gume u kome nema zice i on je otpao.. Sigurno da sam ja nehotice negdje zapeo jer nije mogla sama otpasti. To je jedina moja zamjerka na njega, ako se uopste moze nazvati zamjerkom.
ticaa je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 00:46

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije