|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.09.2008
Mjesto: Novi Sad
Godina: 46
Downloads: 41
Uploads: 0
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 58 puta u 56 Postova
Instrumenti: Korg pa4, Guerrini superior 2
Interesi: Auto - moto - karting sport i još jedno brdo stvari..... :)
![]() |
![]()
Pozdrav kolege....kako mi se čini....izgleda će u narednih pola godine pasti selidba iz Novog Sada u Štutgart....jednostavno trbuhom za 'lebom....žao mi je...ceo život sam ovde puštao korenje ali lebac ne raste od korenja....tako da ćemo žena i ja sa dvoje dece izgleda put pod noge...
Ukratko...imam završen fakultet sa kojim ne mogu ništa dokle god se ne učlanim u neku partiju kada bih MOŽDA dobio posao za nekih 300-400e a sa tim novcima mogu da izradim lepe porodične fotografije...da ne kažem da mogu da se slikam... ![]() U Nemačkoj moja diploma je potpuno priznata, jedino je naravno problem jezik koji, mislim, da nije ne rešiv... Da li ima neko iskustva kako izgledaju svirke i da li uopšte ima kafana i potreba za muzikantima u Štutgartu i okolini... Inače sviram uglavnom klavijaturu i harmoniku i pevam... ako preskočimo južni vetar koji najčešće ne sviram mada mi nije nepoznat, sviram i pevam dosta sevdalinki, tamburaške muzike Zvonka Bogdana i slično, svakojake stare narodne iz bivše juge, preko Harisa, Tome, Džeja, Hanke i sličnih pa sve do pozamašnog broja zabavne muzike kao što su Arsen, Kemo, Oliver, Leo Martin, Boba Stefanović...Parni Valjak...Crvena Jabuka...Yu Grupa...Balašević...Giboni.....nešto strane muzike i ko zna šta se sve još pokupilo usput po kafanama, svadbama i kojekakvim svirkama... Biće mi drago da mogu sa nekim da razmenim koju kafu i slično u belom svetu... ![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|