|
![]() |
#11 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.12.2013
Godina: 29
Downloads: 35
Uploads: 0
Rekao HVALA: 28
Zahvalili mu 16 puta u 16 Postova
Instrumenti: Korg Pa3X
Interesi: Automobili , Klavijature
![]() |
![]()
Da ne otvaram novu temu , ali i mene je poceo da zeza pa600 i to opasno ...
Ova muka sto mene muci je cudna , bar meni ...naime desava mi se to da su poceli ritmovi da mi "brljave". Konkretno jedan ritam koji sam izvukao iz pasha seta poceo na deonici Break opasno da brljavi ...naime kada ga pritisnem cuju se neke cinele nesto gluposti neke sto se ranije nije desavalo ...mislio sam da ga nisam ja slucajno zajebao nesto , skinem sa neta pasha set i ubacim ga umesto mog i tamo isto brljavi ritam na istom mestu ... Naravno global sa druge klavijature nisam nikad ucitavao, ali mi je palo na pamet da to nije problem pa sam skinuo global iz downloada ovde i opet isto ... Takodje dosta ritmova iz gaga april seta zvuci tako brljavo ,a set pravljen za pa600 ...na varijacijama se cuju neke glupe cinele, bass koji lici na sve samo ne na bass kao da neko nekog davi, znaci strasno ... A ovi ritmovi sto jos i rade ok, kada im promenim tempo i pokusam to da sacuvam , prilikom ponovnog pozivanja tog ritma, desava se da je i tempo pobrljavio (visestruko usporen nego sto sam prethodno sacuvao) i takodje pocne neki sugavi bass i cinelice da se cuju koje nisam namestio ... Ne znam vise sta da radim ne mogu nista ni da editujem niti ista ...da li da ga vodim na servis ??? |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|