to je bila iznajmljena kutija, trebalo je sa par takvih kutija ozvuciti proslavu od 50 ljudi...Renter je rekao da je dsp nastelovan,da nema potrebe da cackamo bilo sta, samo ukljuci i sviraj, po njemu.Sem toga trebalo je ozvuciti proslavu od 50 ljudi,ne koncert pa da ih mi nesto napinjemo, kulturica opustena svirka....i nisam se ja jedini zalio, vec svi, drugi klavijaturista, a pevac i pevacica nisu prestali da mi kukaju celu svirku, u fazonu "gde nadje ova cudesa da iznajmis".. Generalno pevaci (bar ovi okoreli tezgarosi) uvek kukaju ako kutije nisu ev, ili dynacord a i mixer...ja sam moj razglas rasprodao pre neki dan, i nisu mi jos uvek stigle kutije, samo mixer, pa sam morao da iznajmim, pevac naravno zatereao ili EV ili nista, ja uzmem ove zlx, i stvarno cudesa od onih kutija, samo karakondzule sto ne pocne da izlaze iz onih zvucnika...da nisam znao koja je kutija, da sam slusao ovako sa strane, mogao bih da se zakunem da je neki niskobudzetni behringer u pitanju...ono nije ni proslo pored EV, ko zna na kom moru, na kom brodu, u kom podrumu,koji Japanac sklapao ove kineske kutije

Dodato:
A da zaboravih i ovo...Imao sam i Titan 15 aktivne,licno moje, te kutije su izmisljene za ove zlx, samo im je cena ista, inace rade daleko lepse od zlx, istina su malo teze, ali sto se samog zvuka tice, za te novce, jako lepo rade kutije, nisam imao vecih primedbi...