|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Forspil: C G F C G Am
Am----------------- Nocas si negde sama F--------------- i ja sam tako sam G----------Em-- ovaj hladan grad F------------G--- moja kazna je sad Am-------------- I tudje sunce sija F------------- ali me ne greje G-----------Em zato vracam se -----F----------- da te volim ko pre -----G----------Am da te volim ko pre Ref. -------------- Moja je zemlja -----C----------G- tamo gde si rodjena Dm----Am i svaka mi je druga F----------G----------Am samo dokaz da si najbolja ------------ Ja vracam se -------C-------G- posle toliko godina Dm-------Am-------- da priznam da je samo F----------G-------Am moja zemlja tebe imala Am------------------ Ovde ja nemam nikog F---------------- nista, a imam sve G----------Em sve bih prodao ------F---------G-- za taj osmeh od pre Am------------ Lud ili normalan F--------------- ovde svejedno je Am--------Em tamo gde si ti -----F--------- tamo kuca mi je -----G-------Am tamo kuca mi je F------------------- Sve moje zastave su G---------------- nocas visoko gore F---------------Am-- svi ratnici u meni ginu ----------- sad' za nas G---------------- Ja se ne predajem A-------------Hm sutra da poginem Ovako nekako, ispravice neko ako nesto ne valja.. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio vadexfly za ovaj koristan post: | vuk16 (25.07.2014) |
Favoriti |
|
|