|
![]() |
#32 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Evo ovako,prvo pitanje nije na kraju ni bitno jer ja nisam nego zadnje dve svirke pustio song i to na nekim matur zabavama mladjeg doba iskljucivo nekoliko zabavnjaka lexin ....tropiko...no to nije ni bitno,bitno je da ja sad detaljnom anlizom utvrdjujem da na svih 6 registracija na koje sam pohraio te moje songove imam isti problem.
Problem je sledeci.Sa treceg kanala se necuje instrument koji treba da se cuje u fajlu vec 'neki' sasvim stoti, koji tu nema veze, jer u trenutku memorisanja te registracije je bio na jednom od OTS ili R3.Naleteo sam na par komada gde je nekakav recimo strings bio umesto harmonike ili Chortana ![]() E sad vezano za "pustanje".Ako song pustim,ukljucim, uglavnom pritisnem play on ide i ako ima nesto na trecem kanalu on brlja.Istog momenta pritisnem stop pa opet play, eeee,onda svira apslutno normalno!!!Mislim da u tom grmu lezi zec i postavkama pri memorisanju registracija. I na kraju radim onako kako si mi rekao,a to je da brisem kanal br 3 (prethodno iskopiram) i kao takvo memorisem.Probao sam one koje sam juce i sinoc radio-Sljakaju onako kao sam ih i memorisao. Promijenjeno od VUNIMRAV (18.06.2014 u 10:30 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|