|
![]() |
#29 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Ne ide,naravno!!Niti znam ubacit text(da ponovim na racunaru u Van basco ga ima) a u klavijat nema,niti znam da sacuvam instrumente.
E konkretno radi se o lexing i pesmi " dobro da...." .Na racunaru mi svira forspil Piano-klavir a cim prebacim u T3 vuce mi neku organu semple ruznu odvratnu.Sve instrumete mogu zameniti i sacuvati a taj na kanalu br 3 nikakao.!!!! Dodato: Evo nesto sto ce sigurno olaksati da se resi problem.Ja koristim midi kabl ybog midi terci i ako je kabel ukljucen u prva dva*A konektora/ulaza onda svako put kad tu pesmu pustim za forspil bude sempl koji mi je prethodno bio pozvan na R1 iliR3.Ako istog momenta ugasim plejer i opet pustim onda mi svira ono sto sam memorisao i kako treba.Ako izvucem midi kabel onda je sve u redu.Napominjem da je to prisutno samo u toj pesmi!!!! Dodato: Ipak se javlja u dosta vec memorisanih songova???? I uvek je izgleda na trecem 3 kanalu!!!! ![]() Promijenjeno od VUNIMRAV (17.06.2014 u 15:33 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|