|
![]() |
#21 | |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.05.2014
Mjesto: Srbija
Downloads: 5
Uploads: 0
Rekao HVALA: 28
Zahvalili mu 36 puta u 27 Postova
Instrumenti: Yamaha NP-V80, Digitech VL3D, Roland BK-9
![]() |
![]() Citat:
A to što se hvalim ili ne hvalim, jednostavno sam ponosan na neke stvari koje sam uradio i naučio u životu, što bih poželeo svakome da iskusi, a kome to smeta, verovatno ima problema sa svojom sujetom i sa takvima je greh gubiti vreme u raspravi. Toliko opreme ima danas da je teško sa svime se sresti i biti upoznat i to je normalno. To što si ti video i navodno skontao kako radi (po principu uključi preset i ne diraj ništa, sve je to već podešeno), tu i ne treba neka pamet. Ovo prepucavanje ne ide nigde, jer sutra ja mogu da odem do posla i da uslikam sve od opreme što koristim, da ti pustim slike na mail i da mi ti posle objasniš kako to treba podesiti. Kladim se da više od pola tih stvari ti nisi ni video i verovatno nikad i nećeš, ali čemu to? Meni ovde nije cilj da nekome dokazujem koliko ja znam, a koliko taj drugi ne zna, a očigledno tvoji postovi liče na to. Druže, ti nastavi dalje sam da prosipaš svoje znanje, ako te to čini srećnim i ponosnim. Dokazuj ti kome hoćeš svoje teorije koje su ljudi izmislili mnogo i pre mene i pre tebe. Nadam se da smo čoveku koliko-toliko pomogli i on nije ni sa čim zaslužio da se u njegovom postu vode ovakve rasprave. Što se tiče mene, ovde sam završio sa pisanjem.
![]() |
Favoriti |
|
|