Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > IT Sektor

IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku

Alati tema Display Modes
Star 12.03.2014, 15:35   #1
Milan$
Stvarno kod kuće

Milan$'s Avatar

Registrovan/a dana: 02.04.2009
Downloads: 6415
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 89 puta u 83 Postova
Instrumenti: Pa5x
Milan$ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Milan$ pošalji poruku preko MSN messengera
Standard Temperature laptopa i zamena termalne paste??

pozdrav svima...imam vec neko vreme lap top MSI GX600,neka gejmerska verzija od pre nekoliko godina, mada ja nisam neki strastveni gejmer, ali eto odigram povremenu po koju dotu,i hteo sam da to ok radi..ok me sluzi, ali me mlalo brinu ove njegove temperature...Elem, u idle modu ,tj. klasicnom normalnom koriscenju, temperatura graficke ide od 63-70 stepeni, a kada pustim neku igru ide od 70, do maximum 80 stepeni...graficka je nvidia 8600 GT...Procesor je Intel i njegove temperature idu od 50 do max 70 stepeni...Da li su ovo ok temperature za ove komponente? Elem promenio sam i termalnu pastu pre par dana prvi put otkad je lap top kod mene...Ono sto hocu da pitam jeste da,kad sam otvorio lap top i skinuo hladnjak sa procesora i graficke, na procesoru graficke se nalazio neki mali lim,velicine procesora, rekao bih alu lim,mada nisam siguran...ne znam da li je to tako stavljeno fabricki ili ne,posto sam lap top uzeo polovan,mada po meni rekao bih da nije, jer se vidi da je lim nevesto rucno isecen,i do sada ni na jednom drugom lap topu nisam video tako nesto slicno...verujem da je prethodni vlasnik pokusao da tim limom jos dodatno smanji temperaturu graficke,ali ne znam da li to deluje uopste ?sta mislite? elem ja sam taj lim skinuo,ocistio graficku i procesor, naneo novu pastu,i ove gore navedene temperature su nakon tog novog nanosenja paste...sad ne mogu da kazem da su bilo nesto razlicite i pre nego sto sam otvarao lap top, uglavnom to je to.Temperature sam merio programom HW monitor...pa kako ga cenite? hvala i pozdrav

Promijenjeno od Milan$ (12.03.2014 u 15:38 sati)
Milan$ je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 03:07

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije