|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#34 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
I oneManBand i Live Styler su prilicno nepouzdani i hiroviti, da ne kazem, nedovrseni softwarei i najmanje pogodni za to sto ti predlazes. Dalje, njega interesuje stabilan sistem gdje je Korg PA3X centrala, to jest on je taj koga treba kontrolisati. On je instrument koji treba da "svira". OMB i LS jedva izlaze sami sa sobom na kraj, a kamo li kao nekakav most u tom Setupu. Ono sto sam predlozio je daleko i ubjedljivo najstabilniji (100% stabilan) sistem, koji nece nikada zakazati.Za softwersko rjesenje nije potreban PA3X ali ni OMB i Live Styler jer zaista nisu pogodni za profesionalni rad. Live Styler, nudi ogroman broj funkcija (koje ni iz dzdaleka nema nijedan harware aranzer) ali postoji samo jedna vrzija koja je 100% stabilna i pouzdana, a to je ona koja se koristi u Trans Audio sistemima (kada je koristrim). Zvanicne verzije Live Stylera su u najmanju ruku neozbiljne, a cini se da ce takve i ostati poslije smrti Norberta Stellberga jer ne vidim nikog ko bi taj rad nastavio. Verziju LS koju koristim za svoje uredjaje sam detaljno preradio i dotjerao dotle da bude stabilna koliko i bilo koji hardware aranzer. OneManBand je mali software koji u svemu ovome zaista nema sta da trazi, pa nije ni vrijedan pomena u profesionalnim okvirima.
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|