Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 12.02.2008, 18:59   #7
brbot
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard imam pa x2pro prije mjesec dana

dirke suti bolje od de ix 7, dubina dirke tije kratka, a sa samojednim pritiskom, imas mnogo veliku kontrolu i samu dinamiku, ako bi izabrao pa80 ili pa x2 pro onda su pa80 napravili igracku nasprem profs stvari, i jos nesto, jasam svaku jednu klavijaturu otvorio i spustio dirku dabi dobio ono sto hocu, svakom jednom muzicaru preporucujem pa dvojku samo daje prazna jes ida trenutno nema dobrih majstora nema,,,, Nedim mi obecao mom burazeru (jer i on svira) u new york-u damu sredi klavijaturu ali stose desava :nedim nema sam skupu klavijaturu i hoce na zajam do 10 dana dabi sve parametre mogo da skine i na osnovu moga burazera on zaradjuje novac, mislim da niko nije lud da plati 700 dol, a da drugi zaradjuje
  Reply With Quote

Favoriti

Oznake
dirke, pa2x

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 13:12

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije