|
![]() |
#25 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Sve ovo sto si napisao o muljanju tona i da nema srednjih tonova nije tacno.
Da efekat ne valja ni to nije tacno.Da ce pevac koji ne zna da peva da sebe pokrije sa Dinacordom ni to nije tacno. Da je cena previsoka to se slazem. Ne znam ni jedan PM mikser koji bi bolje odradio posao od Dinacorda. Daj mi neki predlog pa cu vrlo rado probati tu varijantu i reci ti moj utisak ja sam 10 godina svirao na Sonudcraft spirit folio mikser 16 kanala sa sub grupama.Imao sam snagas Crown ako se dobro secam imao je oznaku SLC 800 ili tako nekako imao Digitech procesor i sve je to bilo u jednom reku i nosio sam ga ko magarac tako deset godina.Imao sam odlican ton ali moja kicma zna odlicno koliko se nanosala za to vreme.Mozda sam imao malo kvalitetniji ton nego na dinacordu PM 1000 ali to je toliko nebitno u odnosu na prakticnost PM mikseta. U sustini ja nisam zaduzen da hvalim niti sam promoter Dinacorda ali se ne slazem sa tvojim misljenjem.To sto ti pricas nema veze sa ovim poslom koji gro muzicara radi na balkanu.To sto ti pricas su veci sistemi koji se koriste za vece prostore a ne za svirke koje mi uglavnom radimo od 50 do 150 ljudi.
Sledeći član vam se zahvalio nesaband za ovaj koristan post: | branoy (23.09.2014) |
Favoriti |
|
|