Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Saveti za kupovinu

Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;)

Alati tema Display Modes
Star 07.11.2013, 08:18   #11
MikiB
Vredan član društva

MikiB's Avatar

Registrovan/a dana: 30.10.2008
Mjesto: Vojvodina
Godina: 44
Downloads: 1416
Uploads: 55
Rekao HVALA: 77
Zahvalili mu 37 puta u 36 Postova
Instrumenti: Tyros 4 Black & Motif XF
Interesi: muzika
MikiB befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
MikiB pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Izvinjavam se za Offtopic ali moram da kazem ovo..za Tyrosa 3 ima materijala na pretek...sto se tice ritmova za Rok i zabavnu muziku,njegovi fabricki ritmovi su i vise nego dovoljni..za Narodnu muziku ima isto puuno ritmova..Ritmovi mogu da se konvertuju preko Emc,i to od 10 ritmova,6 rade super....Sto se tice boja,fabrickih,za Zabavnu,Rok,i vise nego dovoljno...sto se tice semplova..i toga ima puno..trenutno napr u download na sajtu ima oko 20 bas gitara...jel potrebno vise?...plus mogu da se konvertuju svi semplovi sa Korga ili drugih klavijatura...Naprimer:znaci mozes da imas ceo set sa nekog Tritona(TR,Le),ali neznam zasto bi neko imao te plasticne harmonike i trube,ili sta god,na takvoj klavijaturi kao sto je Tyros 3...ima mnoooogo boljich semplova da se nadje na netu,ili na kraju semplujes kod nekog harmoniku koju zelis,snimis kao wav,slozis na Tyrosa i sviras...ni to nije nikakav problem..samo treba malo poraditi na tome,cisto samo primer dajem..to sto treba da se zagreje stolica pored Tyrosa je istina..ali onda sredjujes klavijaturu po svom ukusu...Imao sam od Pa 80 do Pa800,svakog Korga,i nisam ni na jednog ucitao tudji set..sve sam radio sam...nisam radio ritmove i boje nego sam sam slozio set i sredjivao ga po svom ukusu..Naravno materijal sam nabavio sa jednog poznatog sajta(yumidi.org)...I nisam samo skinuo set,ubacio ,i svirao..kao sto radi vecina,nego sam iz seta vadio ono sto mi se svidja...Znaci za Tyros 3 imas materijala kolko hoces,i to ce ti reci svako ko ga ima...a i za Korga imas jos vise....Sve u svemu ti se neces pokajati bilo da uzmes Pa900 ili Tyros2,Tyros 3...izvinjavam se za offtopic,ali dosta mi je te price da nema materijala za Tyrosa...zelim ti sve najbolje u izboru.....

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 15:02

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije