|
![]() |
#10 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
NJEN DNEVNIK:
Veceras mi se muž ponašao cudno. Imali smo u planu da se nademo kod novootvorenog restorana i odemo na veceru. Pre toga sam bila u šopingu sa kolegicama pa sam predpostavila da je bio uznemiren jer sam malo kasnila, no nije ništa komentarisao. Tokom vecere nije rekao ni rec. Jako sam se uplašila. Kad smo izašli iz restorana i krenuli prema autu povukla sam ga sa strane i upitala šta nije u redu. On je odgovorio "ništa". Pitala sam ga jesam li ja kriva što je uznemiren,a on je odmahnuo glavom i rekao da nema veze sa mnom i da se ne brinem ni oko cega. Dok smo se vozili kuci rekla sam mu da ga volim, a on se samo osmehnuo i nastavio da vozi. Nisam nikako mogla objasniti šta se dogada i ne znam zašto nije rekao "I ja tebe". Kad smo došli kuci, bio me je strah više nego ikada, ignorisao me i ponašao se kao da ne želi da ima nikakve veze sa mnom. Samo je cutao i piljio u TV. Cinilo se da je odsutan s ovoga sveta i osecala sam se udaljeno od njega. Uz svu tu tišinu odlucila sam da odem na spavanje. Nakon 15 minuta mi se pridružio u krevetu. Za sex nije bio raspoložen. Samo je legao i zaspao. Zaplakala sam. Ne znam šta da radim. Cini mi se da je u mislima s nekom drugom. Moj život je propao!!! NJEGOV DNEVNIK: Zeza me motor pri paljenju. Ne razumem zašto... |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
|
|