|
|
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
pa tako sam i mislio evo i repertoar koji mi sviramo:
- Noci u sibiru-Sasa.M - Dozvola za ljubav-Sasa.M - Nije svejedno-Amadeus bend - Daleko si-Aca Lukas i Ivana Selakov - Naše malo slavlje-Ivana Selakov - Zauvek tvoj-Tropiko bend - Grad bez ljudi-Severina - Na balkanu-Neda ukraden - Soba 22-Seka - Crna dama-Dženan - Putnička-Dženan - Na pola puta-Neda Ukraden - Galama-Dara Bubamara - Bred Pit-Severina - Dama-Dado Polumenta - Od vina-Dado Polumenta - Sestra po suzama-Tanja Savić - Kruška-Alen Ademović - Dobro je to-Dženan - Bajpas-Aca Lukas - Ludujem-Dženan - Lepša od noći-Šako i Dado - Mišo moj-Ana Nikolić - Džukelo-Ana Nikolić - Kosa do ramena-Dženan - Mešaj mešaj-Saša i Rada - Fali mi ljubav-Dado Polumenta - Lepa do bola-Sinan - Insomnija-Jelena Karleuša - Splav-Stoja - Ne mogu bez tebe-Adil - Muštuluk-Haris Džinović - Dodir neba-Baja - Još te sanjam-Djani - Zek zek-Gagi bend - Miljacka-Halid Bešlić - Zato kradem-Želko Samardžić - Anonimna-Slobodan Vasić - Zastava-Saša Matić - Udji slobodno-Brena - Što je bilo moje njeno je-Seka - Extaza-Ana Nikolić - Manastir-Slavica Ćukteraš - Mali je ovo grad-Željko Šašić - Aspirin-Seka - Stani dušo-Ilda Šaulić - Lola-Severina - Gde si u ovom skupom hotelu-Riblja Corba - Igračka-Ceca - Ljubavi-Ceca - Česma-Mina Kostić - Nostalgija-Alegro bend - Gde ljubav putuje-Tanja Savić - Ako je do mene-Darko i Ivana - Da ne vidi ona-Danijela Vranić - Dal ona zna-Emina Jahović - O svemu mi pričaj ti - Strašilo-Goca Tržan - Hiljadu zima-Alegro - Neka ide život-Alegro - Zrno bibera-Brena - Onu moju-Tropiko - Gas do daske-Petar Mitić - Samo otani tu-Lexington i Biljana - Sviraj brate-Miligram - Naseli na ljubav-OK bend - Pozitivna-Natasa Bekvalac - Lapsus-Saša Vasić - Veruj bratu svome-Tropiko i Dženan - Zagrljaj-Ceca - Probudi me kad bude gotovo-Ceca - Cvete beli-Dženan
Favoriti |
|
|