|
![]() |
#11 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Mile, nisi dobro razumeo kolege... Minicevac se ponudio samo da besplatno posalje set sto je onaj decko postavio demo na youtube, bas zato sto nece da neke kolege koje bi mozda kupile set potrose bezveze pare kupivsi set od tog lika na youtube. A iskreno, i ja sam poslusao taj set i to se sve vrti na netu (i ima ovde na downloadu) ama bas sve sto je onaj odsvirao, tako da i ja smatram da bi to bilo bespotrebno bacanje para od strane nekih (neupucenih) kolega.
Elem, naleteo sam na neku reklamu na youtube to je valjda neki tim ili sta znam koji su odradili set za pa600 prilicno dobro i ko hoce moze da poslusa na youtube, necu ostavljati link ovde da ne bi bilo reklamiranje, samo ukucajte u youtube "korg pa600 uzivo" i dobivete te rezultate, ima jako puno videa, i jako kvalitetno je snimljeno, pa mozete da cujete kako ustvari PA600 moze da zvuci kada se malo posveti vremena. I onda odem na njihov sajt cisto radoznalost me naterala i vidim da je cena seta 140 EURA!!!! Ne znam za vas, ali ja te pare nikad nebi dao, pa makar sedeo za klavijaturom 3 godine... Jeste da set zvuci super, ali to moze da zvuci tako i licnim grejanjem stolice.
Favoriti |
|
|