Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > DEMO > Demo snimci

Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo...

Alati tema Display Modes
Star 03.02.2013, 17:06   #10
smuchac
Odomaćeni član

smuchac's Avatar

Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 147 puta u 142 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
smuchac ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ima jedan moćan ritam kojeg sam ja za sebe malo prilagodio a zove se 8beat mega ako se ne varam. Koristim ga za masu pjesama a sad ga postavljam jer sam neki dan naletio na snimak s jedne svadbe gdje sam mijenjao klavijaturistu koji je bio spriječen da svira.
Sva 3 snimka su s istim ritmom,zvuk je u prva dva loš i varira i kvalitetom i glasnoćom jer se je kamerman muvao naokolo po sali dok je snimao. Kolegica koja pjeva je jedna najbolja i najkompletnija osoba i muzičar za ovakve svirke koju sam imao prilike vidjet a više odnedavno ne pjeva s nama tj. više neće s nikim da pjeva jer ima u obitelji neke primjedbe na takav život pa je bila primorana odustat od ovoga. Velika jedna šteta,al šta je tu je pa zbog nje i postavljam ovo...

U ove dvije pjesme (Željo moja i Simply the best) sam je ja malo pratio mada se nisam proslavio onako pijan na zahtjev mladenaca i znam da mogu bolje. Također kolega na gitari se često "pre*erava" i neznajuć pjesmu "u bobu" pa nekad ne zvuči najbolje što demantira posljednji snimak.

Dakle:

Željo moja

Simply the best:

I za kraj pjesma grupe Kumovi - Da mi život da koju smio neku večer ja i kolega bezveze otresli prvi put. Objasnio sam mu akorde i ukopčao sam mu električnu gitaru u mixer bez procesora i pedale pa ne zamjerite na zvuku i greškama pošto je premijera.

Vozdra!
smuchac je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 02:43

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije