|
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 147 puta u 142 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Ima jedan moćan ritam kojeg sam ja za sebe malo prilagodio a zove se 8beat mega ako se ne varam. Koristim ga za masu pjesama a sad ga postavljam jer sam neki dan naletio na snimak s jedne svadbe gdje sam mijenjao klavijaturistu koji je bio spriječen da svira.
Sva 3 snimka su s istim ritmom,zvuk je u prva dva loš i varira i kvalitetom i glasnoćom jer se je kamerman muvao naokolo po sali dok je snimao. Kolegica koja pjeva je jedna najbolja i najkompletnija osoba i muzičar za ovakve svirke koju sam imao prilike vidjet a više odnedavno ne pjeva s nama tj. više neće s nikim da pjeva jer ima u obitelji neke primjedbe na takav život pa je bila primorana odustat od ovoga. Velika jedna šteta,al šta je tu je pa zbog nje i postavljam ovo... U ove dvije pjesme (Željo moja i Simply the best) sam je ja malo pratio mada se nisam proslavio onako pijan na zahtjev mladenaca i znam da mogu bolje. Također kolega na gitari se često "pre*erava" i neznajuć pjesmu "u bobu" pa nekad ne zvuči najbolje što demantira posljednji snimak. Dakle: Željo moja Simply the best: I za kraj pjesma grupe Kumovi - Da mi život da koju smio neku večer ja i kolega bezveze otresli prvi put. Objasnio sam mu akorde i ukopčao sam mu električnu gitaru u mixer bez procesora i pedale pa ne zamjerite na zvuku i greškama pošto je premijera. ![]() Vozdra! ![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|