Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 26.01.2013, 12:59   #11
rolandx
Stvarno kod kuće

rolandx's Avatar

Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
rolandx ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Kada sam ucitao set ( bez globala) odradio sam ritmove... poslagao ih namestio i to je ok. Kada sam hteo naknadno da ubacim boje dobijao sam poruku da neke fajlove nije nasao , takve boje su bile nedovrsene... 10 tonova ima pa 10 nema i tako, neke ubaci bez problema a neke nece da si pita. Moj najveci problem je sto nisam vodio racuna koliko memorije mi je ostajalo prilikom ubacivanja semplova za bubanj... te kada su dosle na red boje bilo je . Trenutno nemogu da pobrisem neke stvari koje ne koristim... semplove noja keje mi ne trebaju jer ih vidim ja u sound ali ne vidim u PCM ( valjda je takav naziv fascikle) koji je sempl u pitanju jer su svi pod brojevima od 1 do 99.... Kada izbrisem boju u sound, ne dobijam vise mesta, predpostavljam da mora i u PCM, ali koji fajl. Ostaje mi da:

popišem ritmove koje želim , koje resorse koriste i samo njih ucitam ALI na jedan USER i to ostavim tako (preslagivanjem resorsa na USER1) da USER2 ostane prazan.

Drugi USER 2 u drugom setu popunim gde mi se svidjaju boje lepo poslazem i sound sklopim u user2.

Ucitam prvi set ritmove SA USER1 pa onda manuelno ucitam preformans i sound sa drugog seta gde sam poslagao boje na USER2 i reseno.

Gresku sam napravio u startu sto prvo nisam prvo pogledao koji je set sa boljim bojama jer tu po meni ima vise posla... Vise boja nego univerzalnih ritmova. Namenski otom potom...

Kada ucitam set komplet ( bez globala) izbaci da nije nesto mogao da pronadje ali boje rade, kada ucitam posebno preformans i boju, nema zvuka ( isto izbaci poruku da nešto nije nasao) Tako da ce gore sto sam naveo biti resenje. Ovde u download sekciji decko je uploadovao boje za Pa1x lepo slozene, nazalost nemam pristup downloadu. Imam i ja lepih boja ali slagati po bankama i sklapati preformans i sound prava je katastrofa. Ako boja nije na adresi sa koje bi preformans trebao da pronadje boju...na kojoj je predvidjena, hoce da se izgubi efekat, sto me najvise nervira kod MOSS boja, ko ce jos i efekte pisati, pa effect send pa ima tu jos zackoljica...

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 03:21

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije