Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Pojačala

Pojačala Ono što vam je potrebno da dobijete snagu

Alati tema Display Modes
Star 21.11.2012, 05:01   #18
GOKOARSOV33
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 07.07.2006
Mjesto: Macedonia
Downloads: 374
Uploads: 6
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 39 puta u 20 Postova
Instrumenti: trenutno Pa 800
GOKOARSOV33 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od vane1 Pokaži Post
nesatomic,sta bi mi ti toplo preporucio,posto imas jako i dugo iskustvo sa opremom sa miksetama sa snagasima...imam dakle pm-1000-1 i 4 zx-3 to bi uglavnom u 90% slucajeva radilo,sta je najpametnije resenje,eventualno gde bi mi trebale jos dve kutije imam i par zx-4 njih bi terao miksetom...i sta mislis o snagasu ev Q1212...hvala ti unapred
Pozz
Ako stvarno hoces da imas pravi snagator onda uzmi CREST AUDIO 8001 najbolji snagas koji postoi, ton koji izlazi iz njega je neverovatno realan i mocan, njegov max je 4KW = 4000w
Dok si ziv neces moici da ga opteretsi 100%. Taj se snagator koristi u Americi dosta dosta po koncertima.U Evropi mozda malo teze da se nadje ali u Americi nije tesko naci ga ali drzi svoju cenu poprilicno.800 - 900$ polovan.Veruj da DYNACORD moze samo vodu da mu nosi , znam jer sam ih licno testirao u servisu razlika je ogromna
GOKOARSOV33 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 16:31

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije