Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 12.09.2012, 16:48   #10
DaCappo
Početnik forumacije!

DaCappo's Avatar

Registrovan/a dana: 27.03.2005
Mjesto: Zepce
Downloads: 305
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Interesi: KORG i web design
DaCappo befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Uh, najdraze mi je ovo sa 7:53 su spustili na 1:53 dizanje sistema, a iskoristeno mi je 95% memorije ... Inace ako smijem primjetiti, sve radi dosta brze.
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od Vex Pokaži Post
Meni ovo dobro radi ,jedino ne radi ako ti je otvorena ta FAV strana i gledas u nju i pri tom pritisnes neki STS baca te na stranu na kojoj se nalazi ritam na kom trenutno sviras. Ako namestis zeljenu FAV banku i stranu i izadjes na EXIT ,mozes slobodno da pritiskas STS ,kad pritisnes opet FAVORITE\USER ,pamti sta si namesitio zadnje - tako radi dobro. A ako si opisao da zelis sa otvorenim FAV da menjas STS- onda vraca na trenutni,tako ne radi.
Mislim da je Marco7 upravu i kod mene isto radi.
Ako izaberes recimo FAV banku 7 stranicu 3, vratis se pomocu exit-a, prebacis na neki drugi STS, ponovo odes na favotite, baci te na FAV banku 1, stranica 1... Ne znam kako kod tebe Vex vraca na zanju postavku?

Promijenjeno od DaCappo (12.09.2012 u 16:55 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
DaCappo je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 02:19

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije