|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 43
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]()
Kreso u pravu si milion i jedan posto ali posmatrajuci mnogo muzicare oni jednostavno zele da imaju sve u jednom al to je nemoguce niti ce ikad biti, proizvodjaci vec godinama proizvode aranzer kao aranzer i sint kao sint e sad boze moj sto je to sve uznapredovalo neverovatno u poslednjih 5 godina sta da radimo mada kolko se meni cini svi su oni tu negde pri nekom svom vrhuncu postigli su svi za sad maximum sto se tica zvuka i neke realnosti tako da je nazovem tj. imitacije raznih instrujemata i jos prosirili mogucnosti poboljsanjem semplera...i to sve upakovali u aranzer, mana sto se tice rolanda on jeste da je fabricki napakovan kao sat al opet kazem imaju neku blesavu stratgiju uopste ih ne razumem il jednostavno cekaju da se svi ispucaju pa da povuku neki pravi potez i da ih sve vrate nazad u razvojni centar da smisle neki nov model koji ce konkurisati "tom" nekom novom roland-u daj boze da je tako mada cisto sumnjam u tu misao, tako da ne samo kod nas nego u celom svetu mislim da KORG za svoje pare pravda i previse ! Al iskreno receno nisam neki ljubitelj korg-a pre bi se zalepio za neki ketron il tako nesto, mada niko kolko znam za sad u staroj SFRJ ne radi distribuciju ovog proizvodjaca al po mom nekom misljenju DA SU NAJ RUZNIJE KLAVIJATURE IKAD URADJENE
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
800, aranger, koji, korga, protiv, rolandov |
|
|