|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#7 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Igore,vidi ovako,
Evo ti konkretno: Npr. na user 8 imam rumbu-1, loadovanu,a na A 17 u performance memory imam stringse kao boju.Kako da napravim da mi na displeju pise,da kada pozovem A 17 boju bude- USER STYLE NOT LOADED at position 8-Rumba 1 a ne neki ritam koji sada pise npr sa-sa-sa.Kada bude pisalo kako ja hocu znam da trebam loadovati sa tasterom M-DRUMS. Dakle-kako podesiti tu performansu i sve ostalo(kako ti pises-sta je to ostalo) da bi to bilo sacuvano kao takvo.Znaci pritisnem A 17 i hocu da mi na displeju stoji USER STYLE NOT LOADED at Position 8-Rumba 1. Interesuje me ta mala procedura,koja je cini mi se za tebe rutinska,jer si je radio,a bice i za mene ako je budem barem jednom uradio. Znaci bitno je kako to podesiti,na sta ici,sta pritisnuti-to su sitnice koje u stvari sve znace i ako se jedna preskoci onda nista od posla. Nadam se da si me shvatio.Iskreno,ja jos ne kontam a nisam bas toliki "duduk". ![]() Ovo namjerno pisem,jer pretpostavljam da moze jos nekom biti od koristi,ako se fino objasni,a inace se moglo odraditi i putem e-maila ili PM-a. U svakom slucaju hvala za javljanje i odvojeno vrijeme i strpljenje. Nadam se da ces odgovoriti. Pozdrav, Sejo |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
boju, direct, ritam |
|
|