Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > Produkcija i postprodukcija

Produkcija i postprodukcija Snimanje, obrada, miksanje i masterovanje zvuka

Alati tema Display Modes
Star 28.03.2012, 04:22   #27
zeljko
Banovan!

Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
zeljko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Da ne otvaram novu temu,jer mislim da ce i moje pitanje biti slicno naslovu ove teme..Zanima me da li ima neko pravilo?A sigurno da ima bar ja tako mislim,da kad sam sve smiksao sto se muzike i vokala tice.Kad slusam orginal cd npr i pojacam bilo na kompu ili cd Playeru skoro svaki Cd zvuci priblizno ili cak isto jako pjesme..Kako da znam i da li postoji neka mjera npr.u cubase kad radim ili neki plugin koji ce mi pokazat koliko da dodam ili koliko da oduzmem jacinu miksa da bih to bilo u nekoj toleranciji i da ne odstupa od orginala kad slusam poslije..Znaci zanima me tacno imali neka mjera i kako se to mjeri kad se radi zavrsni mix i da poslije zvuci samo toliko jako kao i orginal,a ne manje ili vise...Valjda ste me razumjeli sta sam htio ovim reci...Hvala unaprijed na svakoj pomoci..Pozz
zeljko je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 15:16

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije