|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.01.2012
Mjesto: Nis
Downloads: 0
Uploads: 1
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: GUERRINI Superior 2 PRESIDENT 87` i KORG PA80...
Interesi: Interesuje me sve sto je interesantnoo..!
![]() |
![]()
Cis-moll je tonalitet
Forspil: cis-moll,Gis,Gis7(His),cis-moll,Dis7(Fisis),Gis,Gis7(His),cis-moll cis-moll--Dis-7(Fisis)---Gis--- Ja vise -nemam -------nikoga Gis------Gis7(His)--cis-moll na ovom' svijetu ---samotnom' A-dur---------Gis--- jos jednu casu nadanja Gis------Gis7(His)--cis-moll ispijam, gorku do dna cis-moll----Dis-7(Fisis)---Gis--- Kad' lazes, lazi ----------do kraja Gis---------Gis7(His)--cis-moll znam, opet ljubis -----drugoga A-dur--Dis-7(Fisis)-----Gis--- a mene si ------------ugasila Gis-----Gis7(His)-cis-moll i zadnju nadu sto s'ja Ref. cis-moll--Dis-7(Fisis)---Gis--- Otvori --vrata, --------molim te Gis----Gis7(His)--cis-moll--Hdur- otvori dusu, -----volim te Adur--------Dis-7(Fisis)---Gis--- ne mogu ja protiv---------sudbine Gis------Gis7(his)---cis-moll ne mogu bez ----tebe cis-moll--Dis-7(Fisis)---Gis--- Otvori --vrata, -------cujes me Gis----Gis7(His)--cis-moll--Hdur- otvori, duso, ----molim te Adur-----Dis-7(Fisis)---Gis--- ne mogu dana bez ----tebe Gis---Gis7(His)---cis-moll vjeruj, volim te.. Refren zadnji put ide za polu stepen vise nego sto je gore napisano,evo akordi koji su gore napisani a koji ce biti u d-moll-u... Cis-moll je d-moll Dis7(Fisis) je E7(gis) Gis je A dur Gis7(His) je A7(Cis) H-dur je C-dur A-dur je B-dur Ovo u zagradi sto sam stavljao je u slucaju ako sviras na klavijaturi bas linija (Fisis,His)...Ovo gde nisam nista stavljao u zagradi naravno u basu je osnovni ton... Fisis-je u stvari ton G (Enharmonska zamena) His-je ton C... PozZ... Promijenjeno od gitar (26.01.2014 u 22:59 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio vlajko16 za ovaj koristan post: | bernard filic (17.03.2012) |
Favoriti |
|
|