Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Mixeri

Mixeri Sve o miksetama

Alati tema Display Modes
Star 13.03.2012, 02:28   #36
sinisa kg
Vredan član društva

sinisa kg's Avatar

Registrovan/a dana: 07.06.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 15 Postova
sinisa kg befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Kao sto je receno-vadis iz konteksta i tumacis kako ti odgovara-mnogi su to do sada uvideli i stavljali ti do znanja-ali uzaludno-vidim po komentarima ljudi kako sebi cinim medvedju uslugu-nazalost mozda imas nekog "znanja"ali nemas osnovne kulture i postovanja-sto bi se reklo nisi covek.Ja sam Sinisa Gajic iz Kragujevca-svako je dobrodosao kod nas u firmu i goste pa nek se sam uveri ko sta zna-a takvi kao ti koji se kriju iza pseudonima i nepomazu kolegama kada treba vec uzdizu sebe iznad svih su mi ljigavi totalno-ma ko god bio-a kolege neka sami daju svoje komentare.Meni je bitno da saradjujem sa mnogima i da su zadovoljni-kao i publika-naucnika tvog kova ima u svakom gradu-ali ih neprimecujem cesto na kljucnim pozicijama-vec su uvek oko ograde i gledaju....I naravno da vise nema potrebe da te postujem kao osobu-jer nepostujes ni ti druge-a o zakonima teoretisi slobodno do mile volje-prakticne vrednosti su vec napisale nase kolege-znam da je bolno ali je istinito.....
sinisa kg je offline  

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 14:57

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije