Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Mixeri

Mixeri Sve o miksetama

Alati tema Display Modes
Star 11.03.2012, 18:32   #1
mklavijatura
Drugar foruma

mklavijatura's Avatar

Registrovan/a dana: 01.09.2009
Mjesto: Nis
Downloads: 494
Uploads: 4
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Roland E-A7
Interesi: Medicina, muzika
mklavijatura befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Beitrag Behringer Europower PMP2000 pitanja

Veliki pozdrav svim clanovima foruma ! Imam par pitanja u vezi miksera Behringer Europower PMP2000, ali bih samo naglasio da nemam nikakvog iskustva sa mikserima, podesavanjima istih ili bilo cega u vezi sa tim Imam jedan "problem" za koji nisam siguran sta je u pitanju. Naime, ukljucim miksetu, klavijaturu(Yamaha PSR 540) i cujem dosta jako zujanje i sustanje iz kutija (dve FBT Jolly 15R) kad pojacam( iako samo na po 1/4 na main levelu, na kanalu i na samoj klavijaturi). Kad pritisnem dugme PAD (25 dB) sustanje se u znatnoj meri smanjuje ( iako se i dalje pomalo cuje) ali se i klavijatura smanjuje tj tisa je. Ne znam da li je ovo normalno, pa Vam se zato obracam za pomoc. Takodje, voleo bih da mi neko ko ima iskustva kaze da li bih i sta trebalo da podesim na mikseru(EQ, efekte, i td. ) posto je stojala kod mog brata nekih godinu dana, a on je nije preterano koristio i vise se i ne seca da li je i ko ista od toga podesavao Evo slika miksera
11032012671.jpg
11032012672.jpg
mklavijatura je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
behringer, mikser, pmp2000, podesavanje, zujanje

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 08:36

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije