|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ljudovi, pomagajtee!!!!
Naime evo ga, uspio sam da prodam(odnosno sutra prodajem jedom decku svoju staru masinu koja me dobro sluzila Behringer PMP5000 i nadam se da ce i dalje biti takva da sluzi i drugoga). Sad mi je u planu kupiti ovu miksetu Allen & Heath, znam da ima 2x500w i u 4 i 8 ohm-a(koliko sam razumio) sto bi bilo FANTASTICNO za moje kutije, a to su Evzx4 2 komada. Sad, dal je netko imao ikakvog dodira sa njom???? Zna li njene prednosti i mane?! Posto je kupujem polovnu 500€ i nesto je radjeno na njoj na kanalima, ne znam tocno sta ali uglavnom radi sto posto(tako je gazda rekao od miksete) ali posto je daleko ne mogu je provjeriti dal funkcionira nekog cu zamoliti od svojih drugova koji zive tu pa da je pregledaju, pa sto tocno trebaju obratiti paznju?!.... Okacio bih slike da vidite miksetu vizuelno ali ne mogu jer ima logo od tog sajta na kojem sam ju(miksetu) nasao, a da bi scena jos veca bila, nemam paint na ovom win7-ici ![]() Jos jedno pitanje, dal taj allen heath ima ventilaciju(od pozadi) jer ne mogu nikako da nadjem slike koje su pogodne, ne vidim da ima uopce ventilator nego samo ona rebra... ![]() HVALA VAM SVIMA UNAPRIJED!!!
Tko svira notalno, propao je totalno ![]() ![]() Promijenjeno od mirandess (09.01.2012 u 23:28 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|