|
|
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#9 |
Kao kod kuće
|
![]()
Dzej-Zato - Hm ili ti Bm
Dzej-Nedelja - Gm Dzej-99 zena- Hm Dzej-Gde cu sad moja ruzo Gm Darko Radovanovic-Spava mala u dve postelje - Hm Haris Dzinovic-Dajte vina hocu lom -Em Hari Mata Hari i Haris Dzinovic-Ja ne pijem - Em Saban Saulic-Kralj boema - Em Saban Saulic-Sadrvani - E Toma Zdravkovic-Dotako sam dno zivota -Gm Toma Zdravkovic-Kisa je padala - Dis (D#) Toma Zdravkovic-Svirajte nocas samo za nju - Am Zeljko Bebek-Oprosti mi sto te volim - Dm Dzenan Loncarevic-Putnicka - Gm Zdravko Colic-Zivis u oblacima - Am Zdravko Colic-E draga draga -Cm Medeni Mesec-U rodni grad se vracam - A#m Aca Lukas-Pocnite bez mene - Hm Aca Lukas-Umri u samoci - Cm Aca Lukas-Kafana na balkanu - Hm Novica Zdravkovic-Naviko sam ja na nocni zivot- Gm Energija-Snage mi ponestaje - Gm Grupa Noc i Dan-Jednom nedeljno mi dodji A#m Eto kolega intonacije. Sto se tice ritmova neznam koliko godina imas ni koliko se bavis sa muzikom ali osnovne ritmove bi morao da znas da razlikujes kao sto su rumba,sasa,dvojka,begin,grcki,bit,7/8..... To su neke osnove bez kojih ne mozes da radis. Potrudi se malo oko toga. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio sinisa za ovaj koristan post: | Milan150 (10.12.2011) |
Favoriti |
|
|