|
|
Tekstovi i Naslovi Skidate neku stvar i potreban vam je text? Ne znate kako se pesma zove? Postavite pitanje ovde! |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#10 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
boki brate, licno za tebe
![]() mnogo stara pesma kao sto se i cuje. pesma je zalostn kao i vecina vlaskih (koritarskih) pesama. nisam vise ni siguran ko ovo peva, podatci iz youtubea nisu tacni. reko bi da je muski glas stanisa piki - pikeran a zenski pokojna dragica matusic. ko dobro poznaje vlasku muziku, taj takodje zna ko su matusici ![]() jos da dodam: stanisa pikeran je ozenjen sa jednom sestrom mojeg caleta i zivi u kucevu. takodje su mi i matusici rodjaci a i oni su iz kuceva ... pokusat cu i da protumacim ma da kazem unapred da nije jednostavno 1:1 pa zbog toga vise ono "frestyle" ![]() au au injima mja / srce moje jadno 1. strofa / muski glas am un mare dor / mnogo sam zeljan de al mjou puishor / mojeg pilenceta ká sa dus din sat / napustila selo shi sá maritat / i udala se 2. strofa - zenski deo nu vin najka al mjeu / ne dolazim ljubljeni moj fakus mare reu / napravio si veliku gresku am pljekat din sat / napustila sam selo knd caj insurat / kad se ti ozenio bio 3. strofa / muski glas cam ljubit o luna / voleo (ljubio) sam te mesec dana si ku voja buna / sa dobrom namerom si ma rog de cinje / i molim tebe sa vinj pa la minje / da dodjes do mene 4. strofa / zenski glas nam grize de cinje / ne brinem se za tebe lasa ce de minje / odustaj od mene tu caj insurat / ti si se ozenio si jo mam maritat / i ja sam se udala refren: au au au injima mja /jao moje srce au au au sáraka / moje jadno srce au au au vadje ja / jao tesko njemu kum se plnge sáraka / kako place jadno nadam se da ti je ovo sta sam napisao bilo od koristi ![]() pozdrav
Sledeći član vam se zahvalio grandia za ovaj koristan post: | Boban010 (11.08.2011) |
Favoriti |
|
|