Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Ketron

Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri

Alati tema Display Modes
Star 03.08.2011, 01:46   #11
gjoko
Vredan član društva

gjoko's Avatar

Registrovan/a dana: 11.12.2007
Mjesto: Makedonija
Downloads: 1139
Uploads: 26
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 21 puta u 20 Postova
gjoko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
gjoko pošalji poruku preko MSN messengera gjoko pošalji poruku preko Skype™ messengera
Daumen hoch

kolega tranzit
jel ti to meni nesto pametujes

1. vidim da si ispred svih ovde posto si naveo neke modele za koje ja jos nisam cuo i nece bogami isto da se cuje na sve aranzere sto si naveo

2. a za ono ko trese gluposti.... pa vidi sad ne znam,..... i necu da ti objasnjavam samo bih te zamolio da prvo nekoliko puta procitas post ako ne mozes iz prve da skontas konteks recenice pa onda repliciraj ili uopste ne pokusavaj, a zasto...? jer u pravilniku dobro pise:

pod tacka 11. Pazite koga ispravljate i kome govorite kako nije u pravu

Šta god da radite, ne pokušavajte da ispravite bilo koga, osim ako ste 100% sigurni da ste u pravu, a da druga osoba greši. Protiv takvih postupaka, koji su čest uzrok besmislenih svađa po forumima, moraju se boriti moderatori, ali i sami korisnici foruma moraju biti obazrivi prilikom svog izražavanja! Ukoliko niste potpuno sigurni da li neko greši, bolje zatražite od te osobe da objasni svoje mišljenje ili rešenje problema. Zbog prazne priče je moguće da će ljudi sa foruma početi da Vas gledaju sa podozrenjem i da ignorišu Vaša pitanja, ukoliko ne budete delovali dovoljno ozbiljno. Ne volimo šarlatane!

...epa ja vise necu da ti objasnjavam drzacu se pravilnika jer te ne poznajem i nemam nikakve informacije o tebi mozda nisam sve pretrazio al ne vidim ni tvoe demo ovde pa neznam sviras li neki instrumenat il samo slusas muziku i tako to, razumes...? pa vidim i nik ti je neki odomaceni clan pa boim se
gjoko je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 13:42

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije