|
|
Vesti Nova oprema, vesti iz sveta, zemlje (Ne ležati na zemlji, može da bude hladno) |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#29 | |
Kao kod kuće
|
![]() Citat:
Treba da se uvede red ali necu da uzimam licencu dok se ne dogovore cija vredi. Ako ulete ovi vojvodjanski ne vredi BG,a u BG ne vredi NS. Srecom su pohapsili one iz Beceja pre par godina inace bi i sa njima imali posla. Ja sam krenuo i muzicku akdemiju i na pola prekinuo jer danas ne moze da se zivi samo od muzike i otvorio PC servis. Sad sam kako kazes vikend muzicar ili bolje reci mesecno jednom kad sve zbrojis,a samo zato sto necu da idem za 2000 din. Vule izvini ako sam pogresno shvatio ali meni po tvom postu ispada da svako ko radi jedan ili dva dana u nedelji ne radi profesionalno. To nije tacno. U blizini ima kafic i lik radi 4 veceri po 500 din + baksis,verovali ili ne tako je. Balgo receno lik nema veze sa vezom pola akorda mu fali forspili jedva razaznas koja je pesma i ima Branimirovu licencu. Otkud mu licenca????? Gazda bito neka nesto lupa,kad se napiju niko nine obraca paznju svi se vesele i nepada mu na pamet da uzme nekog ko to radi profesionalno i da ga plati 5000-10000 din. Takvi nas pokopase,a ne vikend muzicari. U NS cim cujes muziku kako radi znas tacno odprilike koliko gazda placa. Jako puno je onih koji rade lose i oni idu za male pare,a ima ih ko kineza. Svaki muzicar koji ima kvalitet u svirci i pevaci u pevanju imaju i cenu ali gazde malo obracaju paznju na to. |
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|