Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Vesti

Vesti Nova oprema, vesti iz sveta, zemlje (Ne ležati na zemlji, može da bude hladno)

Alati tema Display Modes
Star 12.07.2011, 01:03   #24
energy
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 03.03.2009
Mjesto: Zemun
Downloads: 589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: pa3x i triton le
energy befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Vule] da li mogu da znam sta znaci "vikend muzikanti".Ja sviram uglavnom vikendom zato sto tad uglavnom i ima posla.I interesuje me kako neki fajlas ili kako ti kazes "vikend muzikant"moze nekom 'Profesionalcu" da pokvari posao.Svaki fajlas,vikend muzikant i profesionalac imaju svoje mesto pod ovim nebom.svako se bori da zaradi kako zna i ume.
Sto se tice oduzimanje opreme,cuo sam za neki slucaj pre 2 nedelje u staroj pazovi.Sutra po tom pitanju idem kod advokata da vidam sta moze da se uradi u cilju sprecavanja oduzimanja opreme.Iskreno mislim da to moze da bude veliki problem,posto vecina nas ima i polovnu opremu bez ijednog papira.Sto ce reci da im se moze i da je nevrate posto nemate dokaz da je vasa.
A sto se tice licenci,ja je trenutno nemam i tesko cu da je dobijem{posto sam samouk}ali sviram sve(nema fajlova) ali nije ni fer da ja nemogu da je dobijem a jedan####### samo sto je poznat da je ima iako veze sa muzikom nema.a ima ih brdo.Ja nebezim od toga da platim porez,clanarinu autorska prava sta god.Ali za to trazim i neka prava tj.zastitu da neki gazda nekog splava nemoze da kaze nije bilo posla nemam 100e evo 70 recimo i sl..
Da neduzim dalje pisao bih memoare,sutra vam javljam sta sam saznao od advokata.
energy je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 12:20

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije