|
|
Vesti Nova oprema, vesti iz sveta, zemlje (Ne ležati na zemlji, može da bude hladno) |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#24 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.03.2009
Mjesto: Zemun
Downloads: 589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: pa3x i triton le
![]() |
![]()
Vule] da li mogu da znam sta znaci "vikend muzikanti".Ja sviram uglavnom vikendom zato sto tad uglavnom i ima posla.I interesuje me kako neki fajlas ili kako ti kazes "vikend muzikant"moze nekom 'Profesionalcu" da pokvari posao.Svaki fajlas,vikend muzikant i profesionalac imaju svoje mesto pod ovim nebom.svako se bori da zaradi kako zna i ume.
Sto se tice oduzimanje opreme,cuo sam za neki slucaj pre 2 nedelje u staroj pazovi.Sutra po tom pitanju idem kod advokata da vidam sta moze da se uradi u cilju sprecavanja oduzimanja opreme.Iskreno mislim da to moze da bude veliki problem,posto vecina nas ima i polovnu opremu bez ijednog papira.Sto ce reci da im se moze i da je nevrate posto nemate dokaz da je vasa. A sto se tice licenci,ja je trenutno nemam i tesko cu da je dobijem{posto sam samouk}ali sviram sve(nema fajlova) ali nije ni fer da ja nemogu da je dobijem a jedan####### samo sto je poznat da je ima iako veze sa muzikom nema.a ima ih brdo.Ja nebezim od toga da platim porez,clanarinu autorska prava sta god.Ali za to trazim i neka prava tj.zastitu da neki gazda nekog splava nemoze da kaze nije bilo posla nemam 100e evo 70 recimo i sl.. Da neduzim dalje pisao bih memoare,sutra vam javljam sta sam saznao od advokata. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|