Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Yamaha

Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e...

Alati tema Display Modes
Star 24.06.2011, 14:56   #28
smuchac
Kao kod kuće

smuchac's Avatar

Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
smuchac ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od gega Pokaži Post
Memorijska kartica za psr 3000 je dosta retka,ovde kosta jedna od 128 MB nekih 45 Eura. Ako ti je preko neophodna mogu da ti posaljem.
Makso dobro se secas,moze to da se uradi na psr 3000
Ja imam karticu od 128 i našao sam malo po netu,al većih od 128 koliko vidim,nema,a 128MB mi je malo. Ja sam mislio nać neku od bar 1GB pa da se ne mučim sa USB stickom na nekim svirkama. Sve to zato što sam prije par dana svirao u jednom kafiću gdje nema mijesta i bude ogromna gužva i skoro mi se jedan blento očešao o stick da ga u zadnji tren nisam odgurnuo. Da ga pokupi,iščupat će mi sve van pa sam onda na*ebo.
Našao sam jedan fizički dosta manji stick pa ću vidjet kako će s njim ići u tim zgužvanim situacijama.

Citat:
Originalno postovano od tranzit Pokaži Post
Moras da definises sta jedna Registracija memorise. To ces odraditi preko "Memory" tastera koji se nalazi pod "Registration Memory" grupom. Pojavice ti se jedan novi prozor gdje mozes da odaberes sta jedna Registracija treba da memorise. Kod tebe najvjerovatnije nije cekirana pozicija Style. Aktiviraj to i onda ces moci na svakoj Registraciji da uz sve ostalo memorises i ritam.
Hvala druže,igrat ću se malo,pa se javim ako zapnem.
Dodato:
Ekipa,potreban mi je jedan brzi odgovor.
Koliko velik stick može u PSR 3000? Evo,sad sam ukrcao stick od 4GB i odmah ga formatirao putem izbornika na klavijaturi ali neke errore mi izbacuje. Sutra idem u jedan veći grad gdje je velik izbor pa bih uzeo jedan novi manjih dimenzija pa da znam koliko velik može u nju ići. Hvala!

Promijenjeno od smuchac (27.06.2011 u 20:42 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
smuchac je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 14:08

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije