|
![]() |
#31 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
@dado123
Tako je. Uzmes WMS 40 PRO DUAL INSTRUMENTAL i posle ukljucujes sta hoces. Mozes dva pilota (c555L, c520L i sve ostalo sto ima mali kenon), mozes dve gitare, mozes gitaru i bass, mozes klavijaturu oba kanala, mozes kutije aktivne da sa njim povezes da ne razvlacis kablove (pod uslovom da tu gde su kutije imas struju). ![]() Moze sve. ![]() Taj set se prodaje bez mikrofona, ima i nekih varijanti sa jednim za gitaru i jenim pilotom ali nemoj, uzmi bas ovaj sto sam ti napisao. Onda uzmes posebno c520 i gitarista je ozvucen kako treba. Nisu oni nesto sa dometom jaki, desava se da shushne ponekad na malo vecoj daljini ali nije strasno. Gitarista se nece puno setati (barem ja tako mislim) pa je onda to ok a i taj sistem je najslabiji kod AKG-a, zato toliko i koosta ali sve u svemu super radi. Ja imam jedan instrumental i jedan sa dva mikrofona, shljakaju bez problema. Baterija jedna od 1,5V drzi po 30h... ![]() Pozzz P.S. Nesto sto moras voditi racuna je i to na kojim frekvencijama ce biti, mnogo je vazno, moze se desiti da mu u tvom kraju nesto smeta sto radi na istoj frekvenciji (neke televizije ili slicno).A i da se ne desi da neko u bendu ima sistem sa istim frekvencijama. Zato ti preporucujem da pozoves generalnog distributera za AKG i njihov servis, ljudi ce ti reci tacno koju oznaku da kupis a mislim da su i sa cenama odlicni.
JBL! Promijenjeno od Beethoven (25.01.2011 u 17:17 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|